Oog voor zelfvertrouwen

Heb vertrouwen in jezelf!

Burn-out

Ben jij helemaal uitgeput? Zijn simpele dingen zoals koken of een hond uitlaten al teveel? Weet jij niet wat er met je aan de hand is?Heb je malende gedachten en vergeet je alles? Is het je allemaal teveel en huil je snel?

Dat zijn signalen van je lichaam dat je moet stoppen, maar jij wilt alle ballen hooghouden en gewoon doorgaan. Jouw automatisch piloot werkt niet meer, tijd om te luisteren naar je lichaam.

Met een goed gesprek, Hypnose en/of Iemt gaan we samen kijken wat jij nodig hebt om je automatische piloot weer goed te laten werken!

Hypnose werkt met het onderbewuste. Iemt werkt met oogbewegingen. Deze technieken kunnen gecombineerd worden om een nog beter resultaat te krijgen.

Meer informatie over HYPNOSE, IEMT

LAAG ZELFBEELD

Gedachten die je over jezelf hebt zijn alleen gedachten. Een gedachte kan worden veranderd. Waar dat laag zelfbeeld ook vandaan komt: een trauma of een nare gebeurtenis in het verleden, pestgedrag, jij hebt deze gedachtes als waarheid aangenomen.

Hypnose en/of IEMT kan je hierbij helpen om hier iets aan te doen.

Wanneer je last hebt van een negatief zelfbeeld of negatieve overtuigingen, kan met IEMT worden gewerkt aan het doorbreken van dit negatieve zelfbeeld. Overtuigingen als ‘ik ben niet goed genoeg, ik kan het niet, ik ben dom, ik ben niets waard’ zijn met IEMT te neutraliseren. Daardoor kun jij verder met je leven, zonder dat de overtuigingen je nog blokkeren op je levenspad.

Dit kan in combinatie met hypnose. Maar dat hoeft niet, we bespreken samen wat voor jou het beste is.

Meer informatie over HYPNOSE, IEMT

ANGSTEN, DEPRESSIE

Iets wat je in het verleden hebt meegemaakt en waar je nu bewust of onbewust last van hebt, kun je door middel van IEMT verminderen of oplossen.

Daarbij kun je denken aan angsten of trauma’s, maar ook een laag of negatief zelfbeeld.

Je kunt dingen die gebeurd zijn niet terugdraaien.

Maar je kunt wel de herinnering en het gevoel daarbij veranderen. Zodat je er in het dagelijks leven minder last van hebt.

Meer informatie over Hypnose of Iemt

self love, heart, diary