Luister naar je intuïtie!

Volg je hart dat is het allerbelangrijkste om te doen.

Vaak voel je feilloos aan wat je wilt. Maar daarna ga je erover nadenken en het resultaat is dat je dan niet je hart volgt.

Altijd heb ik mij al geïnteresseerd voor numerologie.  Naast veel geleerd te hebben van bekende numerologen heb ik mijn kennis uitgebreid met de opleiding jongeren numerologie bij Theo Jeukens. De getallen hebben mij super geholpen om te komen waar ik nu sta. Het heeft mij wederom verbaasd hoeveel numerologie je een beter inzicht kan geven in jezelf, je relatie en je toekomst. Maak gebruik van je talenten!

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de sociale sector. Mijn passie is om mensen te helpen. Daar ga ik voor! Ik help je dan ook graag! Neem contact met mij op, dan bespreken we samen wat ik voor je kan doen.

Opleidingen

  • Natuurvoedingsadviseur
  • Hypnose basis
  • Hypnose coach
  • {Jongeren} Numerologie
  • Iemt Integral Eyemovement Therapie
  • Bach bloesem
  • Tarot

Volg je hart!

logo met oog voor jou

Het logo is eigenlijk een gedraaide komma, dat door de draaiing een oog vormt die naar het verleden kijkt.

Een komma staat voor een pauze, een moment van rust, een moment om terug te kijken en naar de toekomst. Maar een komma staat ook voor KOM-MA(AR)

Dat sluit aan bij "Met oog voor jou", je wordt met open armen ontvangen en Jolanda is er om je verder te helpen. Door samen te kijken wat je hulpvraag is en er samen aan te werken.

IMG_2014 kopie