Oog voor het verleden

Burn-out

Ophouden met alsmaar doorgaan.

Bij mensen met een burn-out overheerst het denken en zijn ze het contact met hun lichaam kwijt. Ze zijn alsmaar doorgegaan en hebben daardoor fysieke en emotionele grenzen makkelijk overschreden, vaak al lange tijd.

Als ook de reserves zijn opgebruikt, dan kan dat totale uitputting en serieuze uitvalverschijnselen geven. Zelfs simpele huishoudelijke taken of de hond uitlaten kan al teveel zijn.

Met een gesprek in combinatie met hypnose en/of Iemt kunnen we hier samen mee aan de slag gaan.

Meer informatie over HYPNOSEIEMT

Angsten

Misschien doordat je dit zelf onbewust hebt gecreëerd, maar misschien ook door iemand in je nabije omgeving die jou onbewust iets heeft aangeleerd. Je bent niet altijd angstig voor iets geweest. Dit is ontstaan door iets wat jij in jouw onderbewuste hebt opgeslagen.

Als kind vond jij een spin vast interessant. Totdat je moeder begon te gillen toen ze een spin zag.  Op dat moment is er iets in je onderbewustzijn ontstaan dat ervoor heeft gezorgd dat er een klein trauma is ontstaan. Je onderbewustzijn heeft als het ware ‘geleerd’ jou te beschermen door je angst te geven. Elke volgende keer dat iets dergelijks gebeurd, wordt de angst groter en krachtiger.

Iets wat in het verleden is gebeurd kun je niet meer weghalen, maar je kunt wel zorgen dat je er minder last van hebt.

Met een gesprek in combinatie met hypnose en/of Iemt kunnen we hier samen mee aan de slag gaan.

Meer informatie over HYPNOSEIEMT

Een angst voor iets is ooit ontstaan. Die is er niet altijd geweest.